Unik chans: 4 fynd som kan bli ditt bästa nybilsköp

Roligare, smidigare och säkrare.
Första generationen av Volvos mest framgångsrika bil har hyllats världen över.
Nu finns XC60 classic till kampanjpris på Forslunds i Skellefteå.
– Här har du chansen till ett riktigt fynd, säger säljaren Marcus Lindgren.

24 november, 2017. Senast uppdaterat 11:38

Slutförsäljningen sjunger på sista versen – och här finns en hel del fynd att göra. För att få plats med årets alla nyheter har Forslunds, på Tjärnvägen 7 i Skellefteå, kanonpriser på lagerbilar av modellår 2017. Här listar vi fyra bilar som kan bli vinterns bästa nybilsköp – med kommentar från Forslunds Volvo-säljare Marcus Lindgren.

Volvo XC60 Classic
Ordinarie pris:
440 800:-
Nu: Från 359 900:-
Kommentar: ”En storsäljare i schtaan som håller sin fana högt trots att den nya XC60’n är här. Våra kunder uppskattar den höga markfrigången och det tuffa utseendet!”

Volvo XC60 D4 AWD Momentum Automat
Pris: Från 379 900:- (ink vinterhjul)

Volvo V40 T2
Flamenco metallic
Ordinarie pris: 230 600:-
Nu: Från 199 900:-
Kommentar: ”Vår minsta Volvo är en smidig bil  som kanske ser liten ut men den har stora köregenskaper och passar alltid in nånstans i livet.”

Volvo V40 T2 Business
Sand metallic
Ordinarie pris: 230 600:-
Nu: Från 199 900:-

Volvo V60 D4 AWD Business advanced
Passion röd, automat
Ordinarie pris: 377 800:-
Nu: Från 329 900:-
Kommentar: ”Denna mellanklass-kombi ligger oss säljare varmt om hjärtat. Den är trygg och stabil samtidigt som den har härliga vägegenskaper och med fyrhjulsdriften blir allt på topp.”

Volvo V60 D4 AWD R-design
Bursting blue, automat
Ordinarie pris: 448 900:-
Nu: Från 369 900:-
Kommentar: ”Förutom ovannämnda så är denna R-design en bil som är helt grym att köra. Vass med sitt sportiga utseende och som ändå rymmer hela familjen på skidsemestern.”

 

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Dessa erbjudanden gäller ej i kombination med andra kampanjerbjudanden.

Forslunds

Marcus Lindgren
Volvosäljare
Telefon: 0910-73 85 13

24 november, 2017. Senast uppdaterat 11:38

Snabbväxande app ska rädda lokala föreningar

Var femte förening i Västerbotten har försvunnit de senaste tio åren. Nu ansluter sig bland annat ­Skellefteå AIK, Skellefteå FF, Sunnanå, Morön, Skellefteå Ridklubb, Gamla Stan och Soo Shim Taekwondo till den snabbväxande ­appen ­Supporter, som ska stärka det lokala föreningslivet.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra ­möjligheter att utveckla föreningen, säger Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

Att många lokala föreningar blöder ekonomiskt är ingen hemlighet och definitivt ingen nyhet. De senaste tio åren har närmare 150 klubbar i ­Västerbotten försvunnit. I riket är siffrorna än mer alarmerande; här har drygt 1 300 av föreningarna avvecklats under samma tidsperiod.
Den dystra utvecklingen har gett upphov till en rad nya tjänster för att rädda föreningslivet.
Den senaste och mest spännande är den ­nylanserade appen Supporter, utvecklad i Skellefteå och uppbackad av de lokala föreningarna med superstjärnorna Hanna Marklund och Jonathan Pudas i spetsen.

Idén bygger på de klassiska rabatt­häftena, fast i ­digital form. Som ­ansluten användare får du ­dagligen lukrativa rabatter från butiker och restauranger, samtidigt som du ­supportar din klubb. Hälften av behållningen från de 49 kronor månads­abonnemanget kostar går sedan oavkortat till din favoritförening.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra möjligheter att utveckla föreningen. Vi vill satsa ännu mer på både dam och ungdom för att långsiktigt vara en förening som ger alla som vill chansen att nå sina drömmar, ­säger ­Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

I uppstarten är 42 lokala för­eningar ­anslutna till Supporter, som innehåller över 200 ­erbjudanden från mer än 100 företag i Skell­efteå Kommun. Det här betyder att du som ­användare kan spara tusentals kronor på att supporta din ­lokala förening.
– Samhället förändras och föreningar är inte lika attraktiva att vara med i, då det krävs en hel del av medlemmar och ideellt arbete för att få ekonomin att gå ihop, säger Sunnanås marknadschef Inger Arnesson och fortsätter:
– I den meningen är initiativ som Supporter oerhört viktigt!

Supporter finns från och med 7 maj tillgänglig att ladda ner från App Store och Google Play.

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

SUPPORTER

STÖTTA DIN FÖRENING OCH TA DEL AV HUNDRATALS ERBJUDANDEN
Ladda ner Supporter via App Store/Google Play.
Ta del av fler än 200 fina lokala erbjudanden.
Samtidigt som du stöttar din favoritförening.

Vill du veta mer? Surfa in på http://supporter.app/

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Citykompaniet – Sveriges näst bästa citygalleria

Citykompaniet placerade sig på en fin andra plats i den Köpcentrumrapport som Market tar fram varje år.
Betyget för säkerhet är det högsta betyget i riket, Citykompaniet ökade det totala betyget rejält och klättrade en hel del placeringar mot föregående år.

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25

Undersökningen genomförs i januari varje år, 3400 personer i åldrarna 15 år och uppåt har deltagit i undersökningen. 405 handelsplatser i landet är med i bedömningen.

Det som betygssätts är Prisnivå, Butiksutbud, Bekvämlighet, Trivsel, Läge, Parkering, Serveringar, Info & Reklam, Bemötande, Tillgänglighet till WC samt trygghet & säkerhet.

– Det är givetvis jätteroligt att CK hamnar på andra plats i kategorin Citygallerior, säger Maria Rautio, centrumledare vid Citykompaniet och fortsätter:

– Det är en bra undersökning där man kan avläsa i poängen var vi är starka och var vi har mer att jobba med. Det var flera handelsplatser i Skellefteå som placerade sig bra i undersökningen vilket känns otroligt kul och viktigt för hela handeln i Skellefteå.

Bland Sveriges 405 handelsplatser placerade sig Citykompaniet på en 26:e plats.
Citygalleria topp 5 1, Mitt i City, Karlstad 45,1 2, Citykompaniet, Skellefteå 44,9 3, Gallerian Nian, Gävle 42,1 4, Kupolen Köpcentrum, Borlänge 40,6 5, Citygallerian, Karlshamn 38,9

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25