Unik chans: 4 fynd som kan bli ditt bästa nybilsköp

Roligare, smidigare och säkrare.
Första generationen av Volvos mest framgångsrika bil har hyllats världen över.
Nu finns XC60 classic till kampanjpris på Forslunds i Skellefteå.
– Här har du chansen till ett riktigt fynd, säger säljaren Marcus Lindgren.

24 november, 2017. Senast uppdaterat 11:38

Slutförsäljningen sjunger på sista versen – och här finns en hel del fynd att göra. För att få plats med årets alla nyheter har Forslunds, på Tjärnvägen 7 i Skellefteå, kanonpriser på lagerbilar av modellår 2017. Här listar vi fyra bilar som kan bli vinterns bästa nybilsköp – med kommentar från Forslunds Volvo-säljare Marcus Lindgren.

Volvo XC60 Classic
Ordinarie pris:
440 800:-
Nu: Från 359 900:-
Kommentar: ”En storsäljare i schtaan som håller sin fana högt trots att den nya XC60’n är här. Våra kunder uppskattar den höga markfrigången och det tuffa utseendet!”

Volvo XC60 D4 AWD Momentum Automat
Pris: Från 379 900:- (ink vinterhjul)

Volvo V40 T2
Flamenco metallic
Ordinarie pris: 230 600:-
Nu: Från 199 900:-
Kommentar: ”Vår minsta Volvo är en smidig bil  som kanske ser liten ut men den har stora köregenskaper och passar alltid in nånstans i livet.”

Volvo V40 T2 Business
Sand metallic
Ordinarie pris: 230 600:-
Nu: Från 199 900:-

Volvo V60 D4 AWD Business advanced
Passion röd, automat
Ordinarie pris: 377 800:-
Nu: Från 329 900:-
Kommentar: ”Denna mellanklass-kombi ligger oss säljare varmt om hjärtat. Den är trygg och stabil samtidigt som den har härliga vägegenskaper och med fyrhjulsdriften blir allt på topp.”

Volvo V60 D4 AWD R-design
Bursting blue, automat
Ordinarie pris: 448 900:-
Nu: Från 369 900:-
Kommentar: ”Förutom ovannämnda så är denna R-design en bil som är helt grym att köra. Vass med sitt sportiga utseende och som ändå rymmer hela familjen på skidsemestern.”

 

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Dessa erbjudanden gäller ej i kombination med andra kampanjerbjudanden.

Forslunds

Marcus Lindgren
Volvosäljare
Telefon: 0910-73 85 13

24 november, 2017. Senast uppdaterat 11:38

Hon blir ny verksamhetschef på Folkparken

Lina Björk Larsson har av Folkparkens styrelse utsetts till ny verksamhetschef.
Hon har arbetat som tillförordnad vd sedan november i fjol.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

– För Folkparken är det jättebra att Lina nu fortsätter som verksamhetschef. Vi i styrelsen är mycket nöjda med det arbete hon gjort sedan hon tillträdde, vilket gör att hon har vårt och personalens fulla förtroende säger Lillian Carlstenn, styrelseordförande på Folkparken.

Lina är inte det enda nya ansiktet på folkparken. 2018 genomfördes en omorganisation samt pensionsavgångar som har lett till att personalgruppen i stort sett är helt ny från i höstas. Nya i köket är Susanne Sigården och Linda Lind. Husvärdar är Ida Fryxell, Stina Sundbom och Klas Jonsson. Sedan tidigare arbetar Carola Glas och Carolina Norberg på Folkparken.

– Jag är otroligt glad och stolt över det förtroendet jag fått. Vi är ett starkt team nu på Folkparken som alla strävar efter samma målbild. Vi vill föra Folkparken framåt med respekt för ”parkens” historia säger Lina Björk Larsson.

Hon har tidigare jobbat på Folkparken med marknadsföring och försäljning.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

Skelleftebyrån som växer i rekordtakt

Less på krånglig redovisning – utan någon att fråga?
Hos nystartade Bright är dörren alltid öppen och här finns expertisen under ett och samma tak.

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15

Alla kan nog skriva under på att det ska vara ­roligt och enkelt att vara ­företagare. Arbetstid och energi ska läggas på uppgifter som har med den egna verksamheten att göra – du ska inte villrådigt ­behöva kryssa mellan olika digitala verktyg utan någon att rådfråga.
Det har Bright redovisning & revision på Storgatan 31C i Skellefteå tagit fasta på.
– Vi ligger helt klart i framkant vad ­gäller digitala lösningar för våra kunder och kommer alltid att hänga med i ­branschens utveckling. Det avgörande är att lyssna på kunden och hjälpa dem in i den mer digitala världen i deras takt och på deras villkor, och inte ge avkall på den personliga kontakten, säger Joel Brännström, auktoriserad revisor.

Under samma tak
Idén till nystartade Bright uppstod i höstas då Joel Brännström, Åsa Lundström, Lars Edman, Maria Pettersson och Maria Nilsson pratade om saker som kunderna oroar sig för, som tar onödig tid och drar ned produktiviteten. Och hur man på ett enkelt sätt kan erbjuda all ekonomisk konsultation – under ett och samma tak. En affärs­idé började ­utkristalliseras och kort därefter startade de Bright med målet att erbjuda ett brett tjänsteutbud med stor flexibilitet. Allt för kundens bästa.
Joel Brännström fördjupar resonemanget:
– Alla bolag och alla företagare är unika. Vi har upplevt att många företagare inte har lika bråttom in i den helt digitala världen, något vår bransch som helhet gärna vill ge sken av. Här kommer ­dörren alltid att vara öppen för frågor och rådgivning. Vi vill att det ska kännas familjärt att besöka vårt kontor.

Växt snabbt
Kontor öppnades i ­nyrenoverade loka­ler i ­centrala Skellefteå och ­verk­sam­heten har expanderat rekordsnabbt. ­Sedan startskottet i oktober har företaget växt till 16 anställda – och består nu av nio redovisningskonsulter, sex revisorer och en administratör. Brights senaste anställda Erika flyttar hit från Umeå i början av april.
– Erika är en relativt nyutexaminerad auktoriserad revisor och kommer stärka vårt redan starka team ytterligare, säger Joel.
– Vår snabba utveckling är ett bevis på att vi tänker rätt. Förutom att ha kunden i fokus vill vi också värna om vår egen personal. Har vi en personal som trivs och mår bra märks det i kontakten med kunden, så att de känner sig uppskattade, vilket förhoppningsvis leder till att vi får ett gott renommé och nya kunder. Vi tror inte att det är krång­ligare än så, säger Åsa Lundström, ­auktoriserad ­redovisningskonsult.

BRIGHT REDOVISNING & REVISION

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15