Testa succémetoden och spara tusentals kronor

Är du i behov av att renovera badrummet? I så fall kan du spara både tid och pengar genom att välja Fibos vattentäta väggsystem.
– Systemet är enkelt, miljövänligt och ett bra alternativ till kakel, säger Cecilia Holmlund, säljare på XL-bygg Skellefteå.

12 oktober, 2017. Senast uppdaterat 05:39

Att renovera badrummet är något som vanligtvis både tar lång tid och kan kosta väldigt mycket pengar – summor som inte alla är sugna på att lägga på ett badrum. Men det finns ett enkelt sätt att spara både tid och pengar – och det är att välja Fibos högkvalitativa väggsystem.

– Systemet är jättebra och samtidigt snyggt. Dessutom finns det i många olika designer, säger Cecilia Holmlund, säljare på XL-bygg Skellefteå.

Anledningarna till att Fibos väggsystem ökar i popularitet är många, en stor anledning är att det är säkert. Fibos väggpaneler är godkända enligt svensk byggnorm och certifierade enligt Boverkets Byggregler av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), vilket betyder att de uppfyller branschens hårda krav. Dessutom är monteringen enkel och kan oftast göras på den befintliga väggen. Därmed slipper du både arbets- och materialkostnader för tex gips, membran och övrigt ytskikt.

Se prover och färdigt resultat

På XL-bygg Skellefteå finns en utställning med några olika varianter av Fibo. Där finns möjlighet att se både produktprover och färdigt resultat.

– Våra kunder kommer in och vill se badrummet framför sig, därför försöker vi visa ett brett spektra i vår badrumsutställning i butiken, säger Cecilia.

– Ett ganska vanligt exempel är att kunderna vill ha ett vitt badrum men med annat mönster i dusch eller bakom tvättställ. De blir ofta förvånade över hur enkelt det är att matcha ihop olika mönster och hur många olika varianter som finns.

Ett ganska vanligt exempel är att kunderna vill ha ett vitt badrum men med annat mönster i dusch eller bakom tvättställ. De blir ofta förvånade över hur enkelt det är att matcha ihop olika mönster och hur många olika varianter som finns.

Fibo har producerat dessa väggsystem i över 50 år och genom åren har designen utvecklats avsevärt. Nu kan du välja mellan över 750 olika paneler. Du kan exempelvis välja med eller utan kakelmönster, helfärgat eller mönstrat.

Vill du testa ett väggsystem från Fibo kan du vända dig till XL-bygg Skellefteå som enligt leverantören är en av Sveriges största återförsäljare av Fibo.

8 fördelar med Fibos väggsystem

1) Mycket prisvärt
Jämför du med ett helt badrum med kakel/klinker sparar du pengar. Allt underarbete såsom väggar, membran, förbrukningsmaterial och arbetstider inkluderar uträkningen.

2) Sparar tid
Jämför du med en traditionell plattsättning sparar du in cirka två tredjedelar av tiden.

3) Enkelt att montera
Att montera väggsystemet är enkelt. Det är viktigt att följa monteringsanvisningarna, då får du ett snyggt resultat och 15 års garanti. XL-bygg Skellefteå rekommenderar dock att du alltid låter behörig hantverkare renovera ditt badrum.

4) Tryggt
Fibos väggpanel är godkänd i alla zoner i alla våtrum tack vare membranet i tätskiktet. Därför fungerar Fibo utmärkt som vägg i alla typer av våtutrymmen.

5) Lättstädat
Den glatta och starka ytan tål både direkt vattensprut och stora temperaturvariationer. Därför är de enkla att torka av och lätta att hålla rena.

6) Lång erfarenhet
Produkten har funnits i Norge i cirka 50 år och i Sverige har det funnits under de senaste tio åren.

7) Många snygga varianter
Du kan välja mellan över 750 olika paneler.

8) Miljövänligt
Fibo producerar sin panel av rena, PEFC-godkända träsorter och väljer noga ut leverantörer som lever upp till deras egna krav på återvinnig.

12 oktober, 2017. Senast uppdaterat 05:39

Hon blir ny verksamhetschef på Folkparken

Lina Björk Larsson har av Folkparkens styrelse utsetts till ny verksamhetschef.
Hon har arbetat som tillförordnad vd sedan november i fjol.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

– För Folkparken är det jättebra att Lina nu fortsätter som verksamhetschef. Vi i styrelsen är mycket nöjda med det arbete hon gjort sedan hon tillträdde, vilket gör att hon har vårt och personalens fulla förtroende säger Lillian Carlstenn, styrelseordförande på Folkparken.

Lina är inte det enda nya ansiktet på folkparken. 2018 genomfördes en omorganisation samt pensionsavgångar som har lett till att personalgruppen i stort sett är helt ny från i höstas. Nya i köket är Susanne Sigården och Linda Lind. Husvärdar är Ida Fryxell, Stina Sundbom och Klas Jonsson. Sedan tidigare arbetar Carola Glas och Carolina Norberg på Folkparken.

– Jag är otroligt glad och stolt över det förtroendet jag fått. Vi är ett starkt team nu på Folkparken som alla strävar efter samma målbild. Vi vill föra Folkparken framåt med respekt för ”parkens” historia säger Lina Björk Larsson.

Hon har tidigare jobbat på Folkparken med marknadsföring och försäljning.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

Skelleftebyrån som växer i rekordtakt

Less på krånglig redovisning – utan någon att fråga?
Hos nystartade Bright är dörren alltid öppen och här finns expertisen under ett och samma tak.

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15

Alla kan nog skriva under på att det ska vara ­roligt och enkelt att vara ­företagare. Arbetstid och energi ska läggas på uppgifter som har med den egna verksamheten att göra – du ska inte villrådigt ­behöva kryssa mellan olika digitala verktyg utan någon att rådfråga.
Det har Bright redovisning & revision på Storgatan 31C i Skellefteå tagit fasta på.
– Vi ligger helt klart i framkant vad ­gäller digitala lösningar för våra kunder och kommer alltid att hänga med i ­branschens utveckling. Det avgörande är att lyssna på kunden och hjälpa dem in i den mer digitala världen i deras takt och på deras villkor, och inte ge avkall på den personliga kontakten, säger Joel Brännström, auktoriserad revisor.

Under samma tak
Idén till nystartade Bright uppstod i höstas då Joel Brännström, Åsa Lundström, Lars Edman, Maria Pettersson och Maria Nilsson pratade om saker som kunderna oroar sig för, som tar onödig tid och drar ned produktiviteten. Och hur man på ett enkelt sätt kan erbjuda all ekonomisk konsultation – under ett och samma tak. En affärs­idé började ­utkristalliseras och kort därefter startade de Bright med målet att erbjuda ett brett tjänsteutbud med stor flexibilitet. Allt för kundens bästa.
Joel Brännström fördjupar resonemanget:
– Alla bolag och alla företagare är unika. Vi har upplevt att många företagare inte har lika bråttom in i den helt digitala världen, något vår bransch som helhet gärna vill ge sken av. Här kommer ­dörren alltid att vara öppen för frågor och rådgivning. Vi vill att det ska kännas familjärt att besöka vårt kontor.

Växt snabbt
Kontor öppnades i ­nyrenoverade loka­ler i ­centrala Skellefteå och ­verk­sam­heten har expanderat rekordsnabbt. ­Sedan startskottet i oktober har företaget växt till 16 anställda – och består nu av nio redovisningskonsulter, sex revisorer och en administratör. Brights senaste anställda Erika flyttar hit från Umeå i början av april.
– Erika är en relativt nyutexaminerad auktoriserad revisor och kommer stärka vårt redan starka team ytterligare, säger Joel.
– Vår snabba utveckling är ett bevis på att vi tänker rätt. Förutom att ha kunden i fokus vill vi också värna om vår egen personal. Har vi en personal som trivs och mår bra märks det i kontakten med kunden, så att de känner sig uppskattade, vilket förhoppningsvis leder till att vi får ett gott renommé och nya kunder. Vi tror inte att det är krång­ligare än så, säger Åsa Lundström, ­auktoriserad ­redovisningskonsult.

BRIGHT REDOVISNING & REVISION

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15