Säkra partystilen – här är bästa fredagsfynden

Temperaturen stiger, partysäsongen är här. Från vårens snyggaste klänningar till statementbyxorna och allt däremellan. I dag erbjuder Lindex 25 procents rabatt – på ett helt köp.
– Detta gäller dessutom i kombination med alla våra övriga erbjudanden i butik, säger Erika Jakobsson, butikschef i Skellefteå.

28 april, 2017. Senast uppdaterat 09:33

Spets, måstefärgen rosa och statementbyxorna.
Inget slår känslan av riktigt fina festkläder.
Följ listan nedan för att veta hur du sätter stilen.

 

1) Jumpsuit med holkärm

Kör då på den här enkla och stilsäkra jumpsuiten med långa vida ben i en mjuk vävd kvalitet. Holkärmen ger en femninin känsla. Toppa med en cool keps.

Pris: 599:-

2) Ring med sten

Addera det där lilla extra till din outfit med den här rosa och guldfärgade ringen som toppas med några skimrande strasstenar.

Pris: 49,50:-

3) Transparent blus

Ta din outfit till en ny nivå med den här skira, transparenta blusen. Det abstrakta, flerfärgade mönstret blir en vacker kontrast till de sportiga muddarna.

Pris: 499:-

4) Kortärmad klänning

En stilren, chic klänning med rak siluett och enkla detaljer. Matcha med fina accessoarer och du har en vinnande look för festen.

Pris: 399:-

5) Vid byxa

Elegant och klassiskt, ett par tidlösa vida byxor som du behöver som en bas i din garderob. De har hög midja, dold knäppning och inga bältesöglor vilket ger dem en stilren, benförlängande siluett.

Pris: 299:-

6) Kimonojacka i viskos

Den här blommönstrade kimonojackan tillverkad i luftig viskos är det perfekta lagret att bara slänga över sig den här säsongen.

Pris: 199:-

7) Ärmlös spetsklänning

Mjuk, hålmönstrad spets och en klassisk siluett gör det här till en blivande klänningsfavorit som funkar till många olika tillfällen.

Pris: 499:-

8) Ärmlös viskosblus

Ett stilsäkert matchande set är helrätt i vår. Här en luftig blus med smickrande v-ringning och fina detaljer. Bär tillsammans med byxorna nedan.

Pris: 199.-

9) Loose viskosbyxa

Luftiga och härliga byxor i vävd viskos. Satsa på en snygg enfärgad look eller ett mer vågat och färgstarkt blomsterprint.

Pris: 199:-

10) V-ringat linne

Ett mjukt linne med snygg v-ringning både fram och bak.

Pris: 149:-

11) Vid satinbyxa

Med vida, draperade ben i glansig satinkvalitet kommer dessa byxor bli en perfekt följeslagare till alla festliga tillfällen under våren. Skapa en lager-på-lager effekt genom att matcha med en mjuk, lång kappa.

Pris: 399:-

12) Lyocell Soft Coat

Lägg till ett stilsäkert lager i form av den här mjuka kappan i dämpat grått. Den mjuka böljande maxi-längden draperar den perfekt över din vardagslook.

Pris: 699:-

13) Långa örhängen

Skimrande statement-örhängen med stora metallblommor som lyfter vilken look som helst.

Pris: 129:-

14) Kort cardigan

En mjuk, finstickad cardigan i kort modell vilket gör den perfekt att bära som ett andra lager över festklänningen eller blusen.

Pris: 199:-

15) Blus med volang

En fräsch och krispig blus med feminina detaljer. Addera ett par jeans och sneakers för en stilsäker look.

Pris: 299:-

28 april, 2017. Senast uppdaterat 09:33

Snabbväxande app ska rädda lokala föreningar

Var femte förening i Västerbotten har försvunnit de senaste tio åren. Nu ansluter sig bland annat ­Skellefteå AIK, Skellefteå FF, Sunnanå, Morön, Skellefteå Ridklubb, Gamla Stan och Soo Shim Taekwondo till den snabbväxande ­appen ­Supporter, som ska stärka det lokala föreningslivet.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra ­möjligheter att utveckla föreningen, säger Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

Att många lokala föreningar blöder ekonomiskt är ingen hemlighet och definitivt ingen nyhet. De senaste tio åren har närmare 150 klubbar i ­Västerbotten försvunnit. I riket är siffrorna än mer alarmerande; här har drygt 1 300 av föreningarna avvecklats under samma tidsperiod.
Den dystra utvecklingen har gett upphov till en rad nya tjänster för att rädda föreningslivet.
Den senaste och mest spännande är den ­nylanserade appen Supporter, utvecklad i Skellefteå och uppbackad av de lokala föreningarna med superstjärnorna Hanna Marklund och Jonathan Pudas i spetsen.

Idén bygger på de klassiska rabatt­häftena, fast i ­digital form. Som ­ansluten användare får du ­dagligen lukrativa rabatter från butiker och restauranger, samtidigt som du ­supportar din klubb. Hälften av behållningen från de 49 kronor månads­abonnemanget kostar går sedan oavkortat till din favoritförening.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra möjligheter att utveckla föreningen. Vi vill satsa ännu mer på både dam och ungdom för att långsiktigt vara en förening som ger alla som vill chansen att nå sina drömmar, ­säger ­Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

I uppstarten är 42 lokala för­eningar ­anslutna till Supporter, som innehåller över 200 ­erbjudanden från mer än 100 företag i Skell­efteå Kommun. Det här betyder att du som ­användare kan spara tusentals kronor på att supporta din ­lokala förening.
– Samhället förändras och föreningar är inte lika attraktiva att vara med i, då det krävs en hel del av medlemmar och ideellt arbete för att få ekonomin att gå ihop, säger Sunnanås marknadschef Inger Arnesson och fortsätter:
– I den meningen är initiativ som Supporter oerhört viktigt!

Supporter finns från och med 7 maj tillgänglig att ladda ner från App Store och Google Play.

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

SUPPORTER

STÖTTA DIN FÖRENING OCH TA DEL AV HUNDRATALS ERBJUDANDEN
Ladda ner Supporter via App Store/Google Play.
Ta del av fler än 200 fina lokala erbjudanden.
Samtidigt som du stöttar din favoritförening.

Vill du veta mer? Surfa in på http://supporter.app/

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Citykompaniet – Sveriges näst bästa citygalleria

Citykompaniet placerade sig på en fin andra plats i den Köpcentrumrapport som Market tar fram varje år.
Betyget för säkerhet är det högsta betyget i riket, Citykompaniet ökade det totala betyget rejält och klättrade en hel del placeringar mot föregående år.

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25

Undersökningen genomförs i januari varje år, 3400 personer i åldrarna 15 år och uppåt har deltagit i undersökningen. 405 handelsplatser i landet är med i bedömningen.

Det som betygssätts är Prisnivå, Butiksutbud, Bekvämlighet, Trivsel, Läge, Parkering, Serveringar, Info & Reklam, Bemötande, Tillgänglighet till WC samt trygghet & säkerhet.

– Det är givetvis jätteroligt att CK hamnar på andra plats i kategorin Citygallerior, säger Maria Rautio, centrumledare vid Citykompaniet och fortsätter:

– Det är en bra undersökning där man kan avläsa i poängen var vi är starka och var vi har mer att jobba med. Det var flera handelsplatser i Skellefteå som placerade sig bra i undersökningen vilket känns otroligt kul och viktigt för hela handeln i Skellefteå.

Bland Sveriges 405 handelsplatser placerade sig Citykompaniet på en 26:e plats.
Citygalleria topp 5 1, Mitt i City, Karlstad 45,1 2, Citykompaniet, Skellefteå 44,9 3, Gallerian Nian, Gävle 42,1 4, Kupolen Köpcentrum, Borlänge 40,6 5, Citygallerian, Karlshamn 38,9

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25