Säkra partystilen – här är bästa fredagsfynden

Temperaturen stiger, partysäsongen är här. Från vårens snyggaste klänningar till statementbyxorna och allt däremellan. I dag erbjuder Lindex 25 procents rabatt – på ett helt köp.
– Detta gäller dessutom i kombination med alla våra övriga erbjudanden i butik, säger Erika Jakobsson, butikschef i Skellefteå.

28 april, 2017. Senast uppdaterat 09:33

Spets, måstefärgen rosa och statementbyxorna.
Inget slår känslan av riktigt fina festkläder.
Följ listan nedan för att veta hur du sätter stilen.

 

1) Jumpsuit med holkärm

Kör då på den här enkla och stilsäkra jumpsuiten med långa vida ben i en mjuk vävd kvalitet. Holkärmen ger en femninin känsla. Toppa med en cool keps.

Pris: 599:-

2) Ring med sten

Addera det där lilla extra till din outfit med den här rosa och guldfärgade ringen som toppas med några skimrande strasstenar.

Pris: 49,50:-

3) Transparent blus

Ta din outfit till en ny nivå med den här skira, transparenta blusen. Det abstrakta, flerfärgade mönstret blir en vacker kontrast till de sportiga muddarna.

Pris: 499:-

4) Kortärmad klänning

En stilren, chic klänning med rak siluett och enkla detaljer. Matcha med fina accessoarer och du har en vinnande look för festen.

Pris: 399:-

5) Vid byxa

Elegant och klassiskt, ett par tidlösa vida byxor som du behöver som en bas i din garderob. De har hög midja, dold knäppning och inga bältesöglor vilket ger dem en stilren, benförlängande siluett.

Pris: 299:-

6) Kimonojacka i viskos

Den här blommönstrade kimonojackan tillverkad i luftig viskos är det perfekta lagret att bara slänga över sig den här säsongen.

Pris: 199:-

7) Ärmlös spetsklänning

Mjuk, hålmönstrad spets och en klassisk siluett gör det här till en blivande klänningsfavorit som funkar till många olika tillfällen.

Pris: 499:-

8) Ärmlös viskosblus

Ett stilsäkert matchande set är helrätt i vår. Här en luftig blus med smickrande v-ringning och fina detaljer. Bär tillsammans med byxorna nedan.

Pris: 199.-

9) Loose viskosbyxa

Luftiga och härliga byxor i vävd viskos. Satsa på en snygg enfärgad look eller ett mer vågat och färgstarkt blomsterprint.

Pris: 199:-

10) V-ringat linne

Ett mjukt linne med snygg v-ringning både fram och bak.

Pris: 149:-

11) Vid satinbyxa

Med vida, draperade ben i glansig satinkvalitet kommer dessa byxor bli en perfekt följeslagare till alla festliga tillfällen under våren. Skapa en lager-på-lager effekt genom att matcha med en mjuk, lång kappa.

Pris: 399:-

12) Lyocell Soft Coat

Lägg till ett stilsäkert lager i form av den här mjuka kappan i dämpat grått. Den mjuka böljande maxi-längden draperar den perfekt över din vardagslook.

Pris: 699:-

13) Långa örhängen

Skimrande statement-örhängen med stora metallblommor som lyfter vilken look som helst.

Pris: 129:-

14) Kort cardigan

En mjuk, finstickad cardigan i kort modell vilket gör den perfekt att bära som ett andra lager över festklänningen eller blusen.

Pris: 199:-

15) Blus med volang

En fräsch och krispig blus med feminina detaljer. Addera ett par jeans och sneakers för en stilsäker look.

Pris: 299:-

28 april, 2017. Senast uppdaterat 09:33

Hon blir ny verksamhetschef på Folkparken

Lina Björk Larsson har av Folkparkens styrelse utsetts till ny verksamhetschef.
Hon har arbetat som tillförordnad vd sedan november i fjol.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

– För Folkparken är det jättebra att Lina nu fortsätter som verksamhetschef. Vi i styrelsen är mycket nöjda med det arbete hon gjort sedan hon tillträdde, vilket gör att hon har vårt och personalens fulla förtroende säger Lillian Carlstenn, styrelseordförande på Folkparken.

Lina är inte det enda nya ansiktet på folkparken. 2018 genomfördes en omorganisation samt pensionsavgångar som har lett till att personalgruppen i stort sett är helt ny från i höstas. Nya i köket är Susanne Sigården och Linda Lind. Husvärdar är Ida Fryxell, Stina Sundbom och Klas Jonsson. Sedan tidigare arbetar Carola Glas och Carolina Norberg på Folkparken.

– Jag är otroligt glad och stolt över det förtroendet jag fått. Vi är ett starkt team nu på Folkparken som alla strävar efter samma målbild. Vi vill föra Folkparken framåt med respekt för ”parkens” historia säger Lina Björk Larsson.

Hon har tidigare jobbat på Folkparken med marknadsföring och försäljning.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

Skelleftebyrån som växer i rekordtakt

Less på krånglig redovisning – utan någon att fråga?
Hos nystartade Bright är dörren alltid öppen och här finns expertisen under ett och samma tak.

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15

Alla kan nog skriva under på att det ska vara ­roligt och enkelt att vara ­företagare. Arbetstid och energi ska läggas på uppgifter som har med den egna verksamheten att göra – du ska inte villrådigt ­behöva kryssa mellan olika digitala verktyg utan någon att rådfråga.
Det har Bright redovisning & revision på Storgatan 31C i Skellefteå tagit fasta på.
– Vi ligger helt klart i framkant vad ­gäller digitala lösningar för våra kunder och kommer alltid att hänga med i ­branschens utveckling. Det avgörande är att lyssna på kunden och hjälpa dem in i den mer digitala världen i deras takt och på deras villkor, och inte ge avkall på den personliga kontakten, säger Joel Brännström, auktoriserad revisor.

Under samma tak
Idén till nystartade Bright uppstod i höstas då Joel Brännström, Åsa Lundström, Lars Edman, Maria Pettersson och Maria Nilsson pratade om saker som kunderna oroar sig för, som tar onödig tid och drar ned produktiviteten. Och hur man på ett enkelt sätt kan erbjuda all ekonomisk konsultation – under ett och samma tak. En affärs­idé började ­utkristalliseras och kort därefter startade de Bright med målet att erbjuda ett brett tjänsteutbud med stor flexibilitet. Allt för kundens bästa.
Joel Brännström fördjupar resonemanget:
– Alla bolag och alla företagare är unika. Vi har upplevt att många företagare inte har lika bråttom in i den helt digitala världen, något vår bransch som helhet gärna vill ge sken av. Här kommer ­dörren alltid att vara öppen för frågor och rådgivning. Vi vill att det ska kännas familjärt att besöka vårt kontor.

Växt snabbt
Kontor öppnades i ­nyrenoverade loka­ler i ­centrala Skellefteå och ­verk­sam­heten har expanderat rekordsnabbt. ­Sedan startskottet i oktober har företaget växt till 16 anställda – och består nu av nio redovisningskonsulter, sex revisorer och en administratör. Brights senaste anställda Erika flyttar hit från Umeå i början av april.
– Erika är en relativt nyutexaminerad auktoriserad revisor och kommer stärka vårt redan starka team ytterligare, säger Joel.
– Vår snabba utveckling är ett bevis på att vi tänker rätt. Förutom att ha kunden i fokus vill vi också värna om vår egen personal. Har vi en personal som trivs och mår bra märks det i kontakten med kunden, så att de känner sig uppskattade, vilket förhoppningsvis leder till att vi får ett gott renommé och nya kunder. Vi tror inte att det är krång­ligare än så, säger Åsa Lundström, ­auktoriserad ­redovisningskonsult.

BRIGHT REDOVISNING & REVISION

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15