Hyllas av experterna – nu kan du vinna en weekend med nya Swift

Nya Suzuki Swift hyllas av experterna och har redan fått flera fina utmärkelser. Nu finns bilen att provköra hos Gustafssons Bil i Skellefteå – som firar med att bjuda in till öppet hus i helgen. I samarbete med Skellefteliv har du dessutom chansen att vinna en weekend med den prisbelönta bilen.

– En jätterolig bil att köra. Det är lite gocart-känsla över den, säger Therese Gustafsson, marknadsansvarig på Gustafssons Bil.

20 september, 2017. Senast uppdaterat 10:23

Familjeföretaget Gustafssons Bil är ensamma i Skellefteå om att sälja Suzukibilar – ett bilmärke som ökat avsevärt i popularitet de senaste åren.

– Verkligen. Fler och fler har fått upp ögonen för bilarna och vi har ett riktigt bra modellutbud att erbjuda i dag, säger Therese Gustafsson, marknadsansvarig på Gustafsson Bil.

Hyllas av experterna

En av Suzukis populäraste bilar är Swiften – och 2017 års modell har precis lanserats och redan nu hyllas bilen av experterna. Den blev bäst i test i Teknikens värld och tidningen motiverar det med att bland annat skriva: ”Swift bjuder på extra allt i utrustningsväg” samt ”Lika körglad som någonsin och sprängfylld med ny säkerhetsteknik”. Även Aftonbladet Bil hyllar bilen med att skriva ”Bästa köp i småbilsklassen”.

– Swiften är en av få småbilar man kan få fyrhjulsdriven, och det gillar många här uppe. Att få en fyrhjulsdriven bil för 150 000 kronor är inte vanligt. Dessutom är det en jätterolig bil att köra, lite gocart-känsla över den, säger Therese.

Öppet hus

Nu finns bilen alltså att köpa hos Gustafsson Bil och det firar företaget med att bjuda in till öppet hus i helgen. Då kan man provköra den nya succébilen och dessutom erbjuds en lanseringskampanj (10 000 kronors rabatt) vid beställning av en ny Swift.

– Vi kommer även att köra kampanjerbjudanden på flera av de övriga modellerna samt på utvalda begagnade bilar, säger Therese Gustafsson.

Vinn en weekend med Swiften

Inte nog med att du kan testa Suzuki Swift i helgen – nu har du även chansen att vinna en weekend (fredag till söndag) med den prisbelönta bilen. Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att gilla Skellefteliv på Facebook samt tagga två polare.

20 september, 2017. Senast uppdaterat 10:23

Snabbväxande app ska rädda lokala föreningar

Var femte förening i Västerbotten har försvunnit de senaste tio åren. Nu ansluter sig bland annat ­Skellefteå AIK, Skellefteå FF, Sunnanå, Morön, Skellefteå Ridklubb, Gamla Stan och Soo Shim Taekwondo till den snabbväxande ­appen ­Supporter, som ska stärka det lokala föreningslivet.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra ­möjligheter att utveckla föreningen, säger Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

Att många lokala föreningar blöder ekonomiskt är ingen hemlighet och definitivt ingen nyhet. De senaste tio åren har närmare 150 klubbar i ­Västerbotten försvunnit. I riket är siffrorna än mer alarmerande; här har drygt 1 300 av föreningarna avvecklats under samma tidsperiod.
Den dystra utvecklingen har gett upphov till en rad nya tjänster för att rädda föreningslivet.
Den senaste och mest spännande är den ­nylanserade appen Supporter, utvecklad i Skellefteå och uppbackad av de lokala föreningarna med superstjärnorna Hanna Marklund och Jonathan Pudas i spetsen.

Idén bygger på de klassiska rabatt­häftena, fast i ­digital form. Som ­ansluten användare får du ­dagligen lukrativa rabatter från butiker och restauranger, samtidigt som du ­supportar din klubb. Hälften av behållningen från de 49 kronor månads­abonnemanget kostar går sedan oavkortat till din favoritförening.
– Självklart har ekonomin en stor påverkan på våra möjligheter att utveckla föreningen. Vi vill satsa ännu mer på både dam och ungdom för att långsiktigt vara en förening som ger alla som vill chansen att nå sina drömmar, ­säger ­Skellefteå AIK:s marknadschef Håkan Billing.

I uppstarten är 42 lokala för­eningar ­anslutna till Supporter, som innehåller över 200 ­erbjudanden från mer än 100 företag i Skell­efteå Kommun. Det här betyder att du som ­användare kan spara tusentals kronor på att supporta din ­lokala förening.
– Samhället förändras och föreningar är inte lika attraktiva att vara med i, då det krävs en hel del av medlemmar och ideellt arbete för att få ekonomin att gå ihop, säger Sunnanås marknadschef Inger Arnesson och fortsätter:
– I den meningen är initiativ som Supporter oerhört viktigt!

Supporter finns från och med 7 maj tillgänglig att ladda ner från App Store och Google Play.

Här kan du ladda ner appen https://supporter.app/

SUPPORTER

STÖTTA DIN FÖRENING OCH TA DEL AV HUNDRATALS ERBJUDANDEN
Ladda ner Supporter via App Store/Google Play.
Ta del av fler än 200 fina lokala erbjudanden.
Samtidigt som du stöttar din favoritförening.

Vill du veta mer? Surfa in på http://supporter.app/

27 maj, 2019. Senast uppdaterat 15:08

Citykompaniet – Sveriges näst bästa citygalleria

Citykompaniet placerade sig på en fin andra plats i den Köpcentrumrapport som Market tar fram varje år.
Betyget för säkerhet är det högsta betyget i riket, Citykompaniet ökade det totala betyget rejält och klättrade en hel del placeringar mot föregående år.

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25

Undersökningen genomförs i januari varje år, 3400 personer i åldrarna 15 år och uppåt har deltagit i undersökningen. 405 handelsplatser i landet är med i bedömningen.

Det som betygssätts är Prisnivå, Butiksutbud, Bekvämlighet, Trivsel, Läge, Parkering, Serveringar, Info & Reklam, Bemötande, Tillgänglighet till WC samt trygghet & säkerhet.

– Det är givetvis jätteroligt att CK hamnar på andra plats i kategorin Citygallerior, säger Maria Rautio, centrumledare vid Citykompaniet och fortsätter:

– Det är en bra undersökning där man kan avläsa i poängen var vi är starka och var vi har mer att jobba med. Det var flera handelsplatser i Skellefteå som placerade sig bra i undersökningen vilket känns otroligt kul och viktigt för hela handeln i Skellefteå.

Bland Sveriges 405 handelsplatser placerade sig Citykompaniet på en 26:e plats.
Citygalleria topp 5 1, Mitt i City, Karlstad 45,1 2, Citykompaniet, Skellefteå 44,9 3, Gallerian Nian, Gävle 42,1 4, Kupolen Köpcentrum, Borlänge 40,6 5, Citygallerian, Karlshamn 38,9

29 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:25