Hyllas av experterna – nu kan du vinna en weekend med nya Swift

Nya Suzuki Swift hyllas av experterna och har redan fått flera fina utmärkelser. Nu finns bilen att provköra hos Gustafssons Bil i Skellefteå – som firar med att bjuda in till öppet hus i helgen. I samarbete med Skellefteliv har du dessutom chansen att vinna en weekend med den prisbelönta bilen.

– En jätterolig bil att köra. Det är lite gocart-känsla över den, säger Therese Gustafsson, marknadsansvarig på Gustafssons Bil.

20 september, 2017. Senast uppdaterat 10:23

Familjeföretaget Gustafssons Bil är ensamma i Skellefteå om att sälja Suzukibilar – ett bilmärke som ökat avsevärt i popularitet de senaste åren.

– Verkligen. Fler och fler har fått upp ögonen för bilarna och vi har ett riktigt bra modellutbud att erbjuda i dag, säger Therese Gustafsson, marknadsansvarig på Gustafsson Bil.

Hyllas av experterna

En av Suzukis populäraste bilar är Swiften – och 2017 års modell har precis lanserats och redan nu hyllas bilen av experterna. Den blev bäst i test i Teknikens värld och tidningen motiverar det med att bland annat skriva: ”Swift bjuder på extra allt i utrustningsväg” samt ”Lika körglad som någonsin och sprängfylld med ny säkerhetsteknik”. Även Aftonbladet Bil hyllar bilen med att skriva ”Bästa köp i småbilsklassen”.

– Swiften är en av få småbilar man kan få fyrhjulsdriven, och det gillar många här uppe. Att få en fyrhjulsdriven bil för 150 000 kronor är inte vanligt. Dessutom är det en jätterolig bil att köra, lite gocart-känsla över den, säger Therese.

Öppet hus

Nu finns bilen alltså att köpa hos Gustafsson Bil och det firar företaget med att bjuda in till öppet hus i helgen. Då kan man provköra den nya succébilen och dessutom erbjuds en lanseringskampanj (10 000 kronors rabatt) vid beställning av en ny Swift.

– Vi kommer även att köra kampanjerbjudanden på flera av de övriga modellerna samt på utvalda begagnade bilar, säger Therese Gustafsson.

Vinn en weekend med Swiften

Inte nog med att du kan testa Suzuki Swift i helgen – nu har du även chansen att vinna en weekend (fredag till söndag) med den prisbelönta bilen. Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att gilla Skellefteliv på Facebook samt tagga två polare.

20 september, 2017. Senast uppdaterat 10:23

Hon blir ny verksamhetschef på Folkparken

Lina Björk Larsson har av Folkparkens styrelse utsetts till ny verksamhetschef.
Hon har arbetat som tillförordnad vd sedan november i fjol.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

– För Folkparken är det jättebra att Lina nu fortsätter som verksamhetschef. Vi i styrelsen är mycket nöjda med det arbete hon gjort sedan hon tillträdde, vilket gör att hon har vårt och personalens fulla förtroende säger Lillian Carlstenn, styrelseordförande på Folkparken.

Lina är inte det enda nya ansiktet på folkparken. 2018 genomfördes en omorganisation samt pensionsavgångar som har lett till att personalgruppen i stort sett är helt ny från i höstas. Nya i köket är Susanne Sigården och Linda Lind. Husvärdar är Ida Fryxell, Stina Sundbom och Klas Jonsson. Sedan tidigare arbetar Carola Glas och Carolina Norberg på Folkparken.

– Jag är otroligt glad och stolt över det förtroendet jag fått. Vi är ett starkt team nu på Folkparken som alla strävar efter samma målbild. Vi vill föra Folkparken framåt med respekt för ”parkens” historia säger Lina Björk Larsson.

Hon har tidigare jobbat på Folkparken med marknadsföring och försäljning.

22 mars, 2019. Senast uppdaterat 09:43

Skelleftebyrån som växer i rekordtakt

Less på krånglig redovisning – utan någon att fråga?
Hos nystartade Bright är dörren alltid öppen och här finns expertisen under ett och samma tak.

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15

Alla kan nog skriva under på att det ska vara ­roligt och enkelt att vara ­företagare. Arbetstid och energi ska läggas på uppgifter som har med den egna verksamheten att göra – du ska inte villrådigt ­behöva kryssa mellan olika digitala verktyg utan någon att rådfråga.
Det har Bright redovisning & revision på Storgatan 31C i Skellefteå tagit fasta på.
– Vi ligger helt klart i framkant vad ­gäller digitala lösningar för våra kunder och kommer alltid att hänga med i ­branschens utveckling. Det avgörande är att lyssna på kunden och hjälpa dem in i den mer digitala världen i deras takt och på deras villkor, och inte ge avkall på den personliga kontakten, säger Joel Brännström, auktoriserad revisor.

Under samma tak
Idén till nystartade Bright uppstod i höstas då Joel Brännström, Åsa Lundström, Lars Edman, Maria Pettersson och Maria Nilsson pratade om saker som kunderna oroar sig för, som tar onödig tid och drar ned produktiviteten. Och hur man på ett enkelt sätt kan erbjuda all ekonomisk konsultation – under ett och samma tak. En affärs­idé började ­utkristalliseras och kort därefter startade de Bright med målet att erbjuda ett brett tjänsteutbud med stor flexibilitet. Allt för kundens bästa.
Joel Brännström fördjupar resonemanget:
– Alla bolag och alla företagare är unika. Vi har upplevt att många företagare inte har lika bråttom in i den helt digitala världen, något vår bransch som helhet gärna vill ge sken av. Här kommer ­dörren alltid att vara öppen för frågor och rådgivning. Vi vill att det ska kännas familjärt att besöka vårt kontor.

Växt snabbt
Kontor öppnades i ­nyrenoverade loka­ler i ­centrala Skellefteå och ­verk­sam­heten har expanderat rekordsnabbt. ­Sedan startskottet i oktober har företaget växt till 16 anställda – och består nu av nio redovisningskonsulter, sex revisorer och en administratör. Brights senaste anställda Erika flyttar hit från Umeå i början av april.
– Erika är en relativt nyutexaminerad auktoriserad revisor och kommer stärka vårt redan starka team ytterligare, säger Joel.
– Vår snabba utveckling är ett bevis på att vi tänker rätt. Förutom att ha kunden i fokus vill vi också värna om vår egen personal. Har vi en personal som trivs och mår bra märks det i kontakten med kunden, så att de känner sig uppskattade, vilket förhoppningsvis leder till att vi får ett gott renommé och nya kunder. Vi tror inte att det är krång­ligare än så, säger Åsa Lundström, ­auktoriserad ­redovisningskonsult.

BRIGHT REDOVISNING & REVISION

20 mars, 2019. Senast uppdaterat 11:15